2008. október 1., szerda

Ha rossz vonatra szálltál, ugorj le róla gyorsan! - Eljött a Nők ideje

A pénzed gyakorlati értéke annak függvényében sokszorozódik meg, hogy hány tényező felett gyakorolsz ellenőrzést az alábbiak közül:
Mit csinálsz
mikor csinálod
hol csinálod
és kivel csinálod.

Ez az a bizonyos szabadság szorzó, amiről nem lehet eleget beszélni.
A valódi hatalom a lehetőségekben - a választás képességében - rejlik, azaz, hogy hogy látod meg és miként teremted meg a lehetőségeket a saját életteredben, a lehető legkisebb erőfeszítéssel és költséggel.

Most pont úgy áll a dolog, hogy több pénzt kereshetsz fele annyi munkával mint amennyit jelenleg végzel.

Vannak akik, abban a kósza meggyőződésben élnek, hogy egy kicsivel több pénz már rendbehozná a dolgaikat. Nőtársaimmal folytatott beszélgetéseim során gyakran tapasztalom, hogy az évi rendes nyaralás részleteit jobban megtervezik, mint az életüket.

Mit szeretnél elérni a következő három hónap alatt Karácsonyig?
Lesz-e mit a fa alá tenni a gyerekeknek, hogyan fogod kifizetni a sárga csekkjeidet, rezsiköltségeidet, kocsilizinget, stb......
Nos erre van egy nagyon jó tervünk a budapesti és környéki lányok-asszonyok számára, de a vidéken élőknek is komoly perspektívát tudunk adni Karácsonyig.


Azoknak, akik Karácsonyig 2-300.000 Ft-al szeretnék bővíteni a családi kasszát a lap alján lévő jelentkezési listán telefonszámmal jelezzék felém igényüket. Tim Ferriss ajánlata alapján

Eljött A Nők Ideje

Nincsenek megjegyzések: